Juhannus sinkuille 2024

Juhannus sinkuille 2024

Tervetuloa vuoden odotetuimpaan sinkkutapahtumaan:

Juhannus sinkuille 2024, The Sinkkujuhannus

Unohda yksinäiset juhannukset ja liity mukaan mahtavaan joukkoon aurinkoisia sinkkuja, jotka ovat valmiita juhlistamaan keskikesää täysillä.

Täysihoidolla hotellissa: Sinusta huolehditaan juuri niin hyvin kuin ansaitset! Nauti herkullisista juhannusaterioista, joiden kruununa on tietenkin perinteinen juhannussilli. Hotellin mukavuudet ovat käytössäsi koko viikonlopun, joten voit rentoutua ja nauttia huoletonna.

Rantasauna ja tanssit: Mikä olisi parempi tapa juhlistaa juhannusta kuin rantasauna ja lavatanssit auringonlaskun aikaan? Löydät täältä lämpimän saunan ja sen jälkeen pääset lavatanssimaan tähtitaivaankin alla. Nämä hetket muuttavat juhannuksen taikuudeksi! Ja kyllä, lavatanssit löytyy taas ohjelmasta.

Aktiviteetteja kaikille: Olipa intohimosi liikunta, voimistelu tai vain rento oleminen, meillä on jotain kaikille. Osallistu rantalentikseen, melontaan tai lähde kävelyretkelle luontopolulle. Voit myös ottaa rennosti kirjan tai cocktailin äärellä, sillä tämä viikonloppu on juuri sinua varten.

Ohjelma: Varmentuu lähempänä juhannusta. Formaattia muutetaan hiukan niin, että iltaohjelmaan on tarjolla useampia vaihtoehtoja.

Sinkkujuhannus 2024 on täydellinen tilaisuus tavata uusia ystäviä, nauttia rennosta ilmapiiristä ja mahdollisesti löytää se erityinen joku. Emme lupaa taikajuomia, mutta voimme taata, että tämä juhannus tulee olemaan ikimuistoinen!

Liity mukaan ja tee tästä juhannuksesta vuoden paras. 50% tasaisesti miehiä ja naisia takaa hyvän tunnelman ja parhaat sutinat.

Lisätiedot: Juhannus sinkuille 2024>>

Sinkkujuhannus 2024 - koska kesällä nousee muukin kuin aurinko

Sinkkujuhannus MTV-kanavalla.

Sinkkujuhannus 2024: Koska keskikesä ei ole ainoa asia, joka nousee!

Kesää taas odotellessa.

Sari, Juha ja muu järjestelytiimi

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Tilaa viikkokirje

ja tiedät kun tapahtuu. Ehkä löydät hänetkin….