Kuukauden Sinkku: Mr. Marraskuu 2023

Kuukauden sinkku Mr joulukuu 2023

Kuukauden sinkku Mr. Marraskuu 2023

Mr Marraskuu, Juha, ei ole luonteenlaadultaan hiljainen. Tästä huolimatta hän on hyvä kuuntelemaan myös sinun ajatuksiasi kaikenlaisista asioista. Hän on tunnettu suorasanaisuudestaan ja ennakkoluulottomasta luonteestaan.

Kuukauden sinkku: Mr. Marraskuu 2023

Olen Juha, reipashenkinen ja nopealiikkeinen 58-vuotias helsinkiläinen, joskin junantuoma, kuten useimmat muutkin täkäläiset. Olen täältä valmis liihottelemaan naisihmisten iloksi lähelle ja vähän kauemmaskin.

Olen kaksi kertaa eronnut yhden lapsen isä. Erojen lukumäärästä minut voisi päätellä vaikeaksi ihmiseksi, mutta se voi kertoa myös innokkaasta yrittämisestä. Mielenkiintoni vastakkaista sukupuolta kohtaan on yhä vakavamielinen ja vankka.

Olen kiinnostunut ensisijaisesti korviesi välisestä lihaksesta. Siellä muskelia saa olla runsaastikin. Minulla on tarjota sille bodauskumppani, vaikka en ole yliopistossa koskaan opiskellutkaan. Erityisesti arvostan itsetuntoa ja aikuisuutta. Ikäeroksemme olettaisin enintään kymmenkunta vuotta jompaankumpaan suuntaan.

Olen kaksimetrinen ja hoikka. En ole kuitenkaan mitenkään urheilullinen tai muutenkaan pääse ulkonäölläni kehuskelemaan. Toivoisin, että olisit yli 160cm, koska muuten voi uhata selkäkipu.

En halua tehdä puolestasi määrittelyä siitä, millainen parisuhteemme olisi tai mihin se johtaisi. Tärkeintä on, että se tuntuu molemmista hyvältä. Minun jokseenkin ainoa vaatimukseni on, että haluan, että puhumme asioista, erityisesti tunteistamme.

Olen todennäköisesti jotain muuta kuin millaiseksi olet haaveissasi tulevan prinssisi (tai sammakkosi) kuvitellut. Mutta pussataan ja katsotaan, millaiseksi näkymät sen jälkeen muuttuvat!

Haluatko ottaa yhteyttä Kuukauden sinkku: Mr. Marraskuu 2023?

  • Kirjaudu sisään Avec seuranhakuun ja klikkaa tästä suoraa linkkiä profiiliin (huom. toimii vain kirjautunena). Löydät hänet myös nimimerkillä Suominen Avec’ista, jos linkki jostain syystä ei toimisi.

Avec seuranhakupalvelussa (meidän sinkkujen omassa) voit rajoituksetta ja ilmaiseksi viestitellä paljastamatta omaa sähköpostiasi.

Eikö sinulla ole Avec profiilia?

Ei hätää, sillä sellaisen voit tehdä ihan ilmaiseksi ja Avec’in käyttö on sinulle ilmaista ja rajoituksetonta. Nyt ja aina.

Klikkaa tästä Avec’iin ja tee profiili nyt.

Haluatko löytää Sen Oikean? Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi seuranhaussa?

Hae mukaan Kuukauden Sinkuksi. Kerran se vain kirpaisee 😉 ja palkinto voi olla että Hän löytyy. Uskallatko lähteä mukaan seikkailuun vai annatko onnen odottaa itseään?

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023 - löydä se oikea - seuraa sinkuille
Kuukauden sinkku tarjoaa näkyvyyttä seuranhakuun. Löydä se oikea. Seuraa sinkulle.
Kuukauden sinkku: Mr. Marraskuu 2023

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Tilaa viikkokirje

ja tiedät kun tapahtuu. Ehkä löydät hänetkin….