Putsattu huhtikuu 2023

putsattu

Pienen tauon jälkeen taas vaillinaisia profiileita putsattu.

Jos profiilissasi ei ole vaadittuja kenttiä ja ensisijaisesti valokuvaa, niin delete näppäin vei profiilisi pois.

Putsattu

Profiilissa:

  • Valokuva (jos olet ujo, niin voi olla kokovartalokuva hieman kauempaa, mutta ei ns. maisemakuva)
  • Otsikko
  • Esittely

Nämä ovat ohjelman vaatimukset, jotta sinut löytää haussa. Mikäli nämä asiat eivät ole täytettynä, sinua ei löydy. Nämä ”näkymättömät” profiilit poistetaan tästä syystä.

Etsi Avec’issa

  • hidastetusti
  • nopea rullaus pysäyttää haun

Turvallinen

Tiesitkö, että Avec seuranhakuun pääsee vain Suomesta? Se estää 99% ulkomaiset feikkiprofiilit. Jos sellainen päätyy sivustolle (käynyt kahdesti), niin jää nopeasti kiinni ja poistetaan ylläpidon toimesta. Nämä yleensä lähettävät useille sähköpostia ja on päätynyt myös ylläpidon laatikkoon. Tästä seuraa välitön poisto.

Määristä

Avec’issa ei ole massoittain profiileita, mutta monikertaisesti esim. Sinkkujuhannuksen osallistujamäärä. Sinkkujuhannuksessa löytyy joka vuosi kumppaneita, niin miksei siis määrältään suuremmassa Avecissa. Kyse on vain aktiivisuudesta. Ja toki yhteensopivuudesta.

Jos tykkäät hankkia sormiin muskelit selailemalla loputtomia Tinder profiileita (artikkeli), niin siellä kannattaa olla. Avecissa tarkoitus on etsiä syvällisesti seuraa ja antaa ihmisille mahdollisuus erottua massasta. Siksi myös Avec hakutoiminto toimii hidastetusti. Jos rullaat nopeasti profiileita, niin hakutoiminto pysähtyy ja profiileita ei tarjoilla. Jos rullaat maltillisesti niin profiileita tulee hitaasti eteesi.

Hyvää seuranhakua!

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Muutostöistä johtuen vanhat tiedot palautettu Avec'iin.
Tietosi voivat olla vanhoja tai poissa. Pahoittelut.