Tyhjiä profiileita poistettu

Tyhjiä profiileita seuranhaussa

Avec’iin rekiströityneet saivat sähköpostia, jossa kerrottiin taas vaillinaisten profiilien poistosta. Annettiin hyvää aikaa täydentää profiili ennen luin luuta alkoi viuhumaan.

Viestissä kiitettiin niitä, jotka ovat profiilinsa täyttäneet ja toivottiin heidän kaltaisia helmiä olevan enemmän.

Niille, joilla profiili oli tyhjä tai vaillinanen, annettiin pyyntö täytää profiili. Tyhjiä profiileita ei kaipaa kukaan. Myös maisemakuvalla ohittavat huomataan.

Tyhjiä profiileita tai vaillinaisia (kuvattomia) poistettu

Lopputuloksena kuitenkin poistoon meni todella paljon profiileita.

Avec ei edes kunnolla tarjoile vaillinaisia profiileita hakuun. Se on rakennettu niin. Siksi sinun olisi turha rekisteröityä/olla Avecissa vaillinaisella profiililla.

Kun sinulla on oma kuvasi (se saa olla vähän kauempaakin otettu jos olet ujo), esittelysi ja otsikko, niin kaikki Avecin ominaisuuden ovat ilmaiseksi käytettävissäsi. Saat etsiä ja viestitellä rajoituksetta.

Jos profiilisi on vaillinainen, niin sen mahdollisuudet ovat hyvin rajoitetut.

Avec olisi pullollaan profiileita, mikäli vaillinaisia pidettäisiin palvelussa. Koko 4-vuotisen elämänsä aikana Avecista on poistettu vaillinaisia profiileita valtavia määriä.

Kuka etsii sinkkua säkissä? Tuskin kukaan

Koska Avec on ilmainen ja siitä ei saa kukaan tuloja, niin ei ole tarpeen myöskään pitää profiileita, jotka eivät edes yritä.

Monessa palvelussa on jo paljon näitä merkityksettömiä profiileita, jossa on enemmän tai vähemmän joku henkilö takana. Joskus näitä on tutkittukin ja palveluissa tosiaan on niitä bottiprofiileita. Ymmärrettävää kun halutaan luoda kuvaa isosta palvelusta. Avecissa sitä ei haluta tehdä. Toki saa kasvaa, mutta vain täytetyillä profiilella.

Rekisteröidy Avec’iin kun olet valmis:

  • laittamaan valokuvasi
  • kirjoittamaan esittelysi
  • laittamaan otsikon

Eli kun oikeasti haluat etsiä seuraa, niin silloin Avec sopii sinulle.

Voit Tinderissä pyyhkiä menemään ja toivottavasti tiedät, että maksullisena palveluntarjoajana se ei oikeasti tarjoile potentiaalisia kumppaneita sinulle. Tinder haluaa pitää sinut palvelussa. Se ei halua sinun poistuvan. Menetetty asiakas, tarkoittaa menetettyjä tuloja. Toki voit olla palvelussa maksamattakin.

Avec tarjoilee sinulle profiileita, joita etsit. Se tekee sen hitaasti. Jos rullaat vauhdilla, niin profiileita ei tule vaan haku pysähtyy. Kun rullaat maltilla, niin profiileita tulee näkyviin hidastetusti tiliää.

Avecissa sinä saat löytää seuraa ja haku toimii kuten sinä sen asetat. Kunhan sinulla on täytetty profiili.

Hyvää seuranhakua – ilman tyhjiä profiileita 🙂

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Tilaa viikkokirje

ja tiedät kun tapahtuu. Ehkä löydät hänetkin….