Kuukauden sinkku Mr Joulukuu 2023

Kuukauden sinkku Mr joulukuu 2023

Joulukuun 2023 Kuukauden Sinkku on Kimmo! Tämä 47-vuotias vihtiläinen mies on täynnä huumoria, hassuttelua ja sydämellisyyttä. Hän on avoin kohtaamaan naisen, joka hyväksyy hänet juuri sellaisena kuin hän on.

Kuukauden sinkku Mr joulukuu 2023

Kimmo on todellinen seikkailija ja nauttii monenlaisesta urheilusta ja liikunnasta. Hänellä on koko arsenaali harrastuksia kalastuksesta kävelyyn, hiihtoon, luisteluun, uintiin, skeittaamiseen ja moneen muuhun pallohulinaan. Tämä tyyppi on täynnä energiaa ja valmis jakamaan sen kanssasi – jaettu hauska kokemushan on aina kaksinkertainen ilo!

Mutta odotas hetki, tämä hauskuuttaja osaa myös laittaa ruokaa! Kyllä, kuulit oikein. Kimmo on mestari keittiössä ja rakastaa herkutella hyvällä ruoalla. Joten jos olet ruuan ystävä, voisi kuvitella että saatat unohtaa omatkin kokatut ateriasi, kun pääset maistamaan Kimmon taikatemppuja keittiössä!

Kuukauden sinkku Mr joulukuu 2023 Kimmo ei ole mikään someguru tai tietokoneella aikaansa viettävä mestari, vaan hän on täysin sitoutunut luomaan vahvan ja syvällisen suhteen. Työvuorot voivat olla vaihtelevia, mutta tämä herrasmies on valmis antamaan arvokasta aikaansa juuri sinulle ja panostamaan suhteen kehittämiseen. Kimmon elämänrytmi tarjoaa viikonloppujen aikana mahdollisuuksia seikkailuille ja rentoutumiselle, hänen voi bongata toisinaan reissulta tai nauttimassa vapaapäivistään ystävien seurassa. Tämä mies ottaa kaiken irti Suomesta ja tekee pikku reissuja ympäri maata.

Jos arvostat samanlaisia asioita kuin Kimmo – nimittäin iloa, huumoria ja aitoutta – niin älä epäröi lähettää hänelle viestiä. Tämä ihana vihtiläinen mies voi piristää päiviäsi ja saada sinut nauramaan ja leikittelemään!
Ehkä voisittekin viettää yhdessä unohtumattomia retkiä ja hetkiä. Kimmo odottaa innolla kuulevansa sinusta!

Hauskaa päivänjatkoa ja hep! Muista hassutella!

Haluatko ottaa yhteyttä? Kuukauden Sinkku joulukuu 2023

Eikö sinulla ole Avec profiilia?

Ei hätää, sillä sellaisen voit tehdä ihan ilmaiseksi ja Avec’in käyttö on sinulle ilmaista ja rajoituksetonta. Nyt ja aina.

Mene tästä Avec’iin ja tee profiili nyt.

Haluatko löytää Sen Oikean? Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi seuranhaussa?

Hae mukaan Kuukauden Sinkuksi. Kerran se vain kirpaisee  ja palkinto voi olla että Hän löytyy. Uskallatko lähteä mukaan seikkailuun vai annatko onnen odottaa itseään?

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023 - löydä se oikea - seuraa sinkuille
Kuukauden sinkku tarjoaa näkyvyyttä seuranhakuun. Löydä se oikea. Seuraa sinkulle.

Kuukauden sinkku joulukkuu 2023

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Tilaa viikkokirje

ja tiedät kun tapahtuu. Ehkä löydät hänetkin….