Miksi treffit nopeasti?

Treffit nopeasti - Miksi kannattaa treffata mahdollisimman pian?

Kun viestittelet deitin kanssa, niin voit saada hänestä väärän käsityksen.

Nykyaikana tosin kovin yleisesti viestitellään ja livekohtaaminen antaa odottaa itseään. Ymmärrettävää, sillä ainakin naisilla on tarve kokea olevansa turvassa kun kohtaa deitin. Ja toisaalta sekä mies että nainen haluavat kumpikin varmistaa, että toisen kannattaa kohdata.

Miksi kannattaa järjestää treffit nopeasti

Viestitellessä jää kehonkieli puuttumaan. Eli äänensävy, ilmeet, eleet ja koko olemus.

Sanaton viestintä eli non-verbaalinen viestintä käsittää eleet, ilmeet, äänenpainotuksen ja jopa kosketuksen. Kun sanallinen viestintä kertoo mitä sanomme, painottaa kehonkielemme miten sanomme.

Kun viestittelet deitin kanssa, niin hänestä ei voi muodostaa kokonaiskuvaa.

Mikä sitten avuksi?

Jos tapaaminen vielä ei tunnu ajankohtaista ja olette viestitelleet vain vähän aikaa, niin hyvä keino on soittaa. Parempi vielä on videopuhelu, jossa näet henkilön ja saat hänen eleistään, ilmeistään ja sananpainotuksistaan paremman kuvan kuin viestitellessä.

Avec seuranhaussa löytyneen deitin voi sopia tapaavansa myös tapahtumassa. Tällä lailla on syntynyt myös rakkaustarinoita. Tapahtumat ovat turvallinen tapa kohdata, sillä paikalla on myös muita. Heidän ei tarvitse tietää teidän olevan ”treffeillä”.

Kehonkielen merkitys

Tutkimuksen mukaan viestistäsi välittyy vain 7 % puhuttujen sanojen kautta. Äänensävysi välittää viestistäsi 38 % ja eleesi jopa 55 %. Kaiken kaikkiaan jopa 93 % viestistäsi välittyy nonverbaalisesti.

Kehonkieli jää siis kokonaan pois viestitellessä.

Katsekontakti myös kertoo onko deittisi sinusta oikeasti kiinnostunut.

Treffit nopeasti - huomaat kehonkielen
Kehonkieli

Peilaaminen

Sanattomaan viestintään liittyy myös peilaaminen eli toisen käytöksen kopiointi. Se tapahtuu usein tiedostamattamme. Ei ole vaikea nähdä, jos joku tuntee olonsa epämukavaksi keskustelun aikana. Voit jopa aistia, jos joku vain kuuntelee kohteliaisuudesta, mutta ei ole oikeasti kiinnostunut keskustelusta sinun kanssasi.

Treffit nopeasti - peilaat itseäsi toisessa
Heijastatko omia pelkojasi toisen kautta?

Peilausfilosofian mukaan henkilö pitää sinusta, jos hän katsoo suoraan sinuun ja hänen pupillinsa laajenevat hieman, samalla kun hän nojaa eteenpäin. Henkilö joka ei ole kiinnostunut sinusta, katsoo jatkuvasti kelloaan tai kehonkieli osoittaa etäisyyttä.

Nojautuuko hän sinua kohti keskustellessanne? Se on kiinnostuksen merkki, ainakin naisilla.

Äänensävy ja keskustelun soljuminen

Äänensävyllä on merkitystä. Sitä et onnistu tulkitsemaan viesteistä. Et myöskään pääse havannoimaan sujuuko keskustelunne mutkattomasti.

Viestejä on helppo tulkita väärin. Viestin kautta et onnistu tulkitsemaan oikeasti toisen tunteita. Voi tehdä vain omien tunteiden ja kokemusten pohjalta oletuksia, jotka usein voivat olla täysin vääriä.

Tulkitsetko väärin?

Väärinkäsityksiä voi tulla kun et kuule deitin äänensävyä.

Kun luet deitin viestejä, saatat projisoida omia pelkojasi ja epävarmuuksiasi toisen kirjoituksiin. Varsinkin jos olet jo kehittänyt tunteita toista kohtaan. Nämä tunteetkin ovat viestitellessä omia projisointeja, joihin sillä toisella osapuolella ei ole osaa eikä arpaa.

Tiedäthän kun olet jo miltei häitä suunnittelemassa ennen kuin tapaat toisen ja sitten tavatessa pilvilinnat murtuu? Toinen ei ollut ollenkaan sitä mitä kuvittelit.

Viestejä lukiessa kannattaa tarkkailla myös omia tunteitaan.

Epävarmuudessa eläminen

Deittailu vaatii myös epävarmuuden sietämistä. Toinen ei välttämättä ehdi vastaamaan viesteihin niin nopeasti kuin sinä haluaisit. Tai vaikka hän yleensä vastaakin, niin joskus joku tilanne voi estää häntä vastaamasta heti.

Kun olet jo vähän ihastunut deittiin, niin odotat hänen vastaustaan ja kun se tulee, niin siitä saa mielihyvää. Kun joudut odottamaan viestiä, epävarmuutesi lisääntyy ja se voi jopa saada ahdistusta aikaiseksi. Kaipaat viestittelyn tuomaa mielihyvää.

Miten toimit tällaisissa tilanteissa? Viestit ovat deittaillessa kiva lisä arkeen, mutta älä anna niiden hallita elämääsi. Odota edes siihen asti, että tapaatte.

Onko hän aidosti kiinnostunut?

Jos kommunikaatio perustuu vain viesteihin ja te ette tapaa toisianne, niin toinen ei välttämättä ole sinusta oikeasti kiinnostunut. Hän voi myös olla varattu ja on varovainen kiinnijäämisen pelossa.

Kirjoittaessa onnistuu halutessaan salaamaan asioita sekä muotoilemaan niitä paremmin. Tai jättää osia kokonaan ilmaisematta. Näitä on vaikeampi ”hallita” tavatessa. Kehonkieli paljastaa, että kaikki ei ole kunnossa.

Millaisista merkeistä tunnistat ongelmat?

Tässä aikaisemmassa blogikirjoituksessa esimerkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Milloin kannattaa järjestää treffit nopeasti?

Suoraan sanottuna: Aina kannattaa järjestää treffit nopeasti. Ilman turhaa viivyttelyä.

Mitä vähemmän ehdit rakennella pilvilinnoija deitin suhteen tai tulkita häntä väärin, sen parempi. Tänä aikana ihmisten kohtaaminen on ehkä haasteellisempaa kun koskaan, joten älä anna tilaisuuden mennä ohi omien pelkojen tai haaveiden vuoksi.

Sovi treffit paikkaan, jossa on muitakin ihmisiä.

Oletko valmis? Treffit nopeasti ja tuumasta toimeen.

Lue myös

admin

Avec

Seuranhakua sinkuille.

Täytä profiili ja löydä seuraa + tule löydetyksi.

Sisältöä

Seuraa sinkkuja

Sinkkupipo ja -lippis

sinkuille

Avec

Muutostöistä johtuen vanhat tiedot palautettu Avec'iin.
Tietosi voivat olla vanhoja tai poissa. Pahoittelut.